1993-ban az ÁVM Kft-t alapító magánszemélyek elsődleges célja, hogy az ÁVM név egyet jelentsen a minőséggel és megbízhatósággal.

Az alapítók korábbi tevékenységük során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatot szereztek a víz- és szennyvízkezelés gépészeti és elektromos technológiai berendezéseinek tervezésében, menedzselésében, ezért kézenfekvő volt, hogy a vállalkozás ugyanezt a piaci területet célozta meg.

Társaságunk tevékenységével egyrészt, a környezetvédelmi beruházások során felmerülő gépészeti-, acélszerkezeti gyártást és üzembe helyezést, másrészt a reklámhordozó egységek gyártásával és helyszíni szerelésével az üzemanyagtöltő állomások arculatának kialakítását célozta meg.

Lakatos-gépgyártó műhely átadása

aboutAz ÁVM Kft. 50 millió forint uniós támogatást nyert - az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával - a Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

A 101 988 070 forint összköltségvetésű beruházás 2013. február 8-án Szolnokon a Raktár u. 2.sz alatt került átadásra.

Az új telephelyen meglévő raktárépület átalakításával, bővítésével, az alapinfrastruktúra kiépítésével egy 882,5 m2-es lakatos-gépgyártó műhely került kialakításra új 214,35 m2 fedett rakodótérrel és új 106,41 m2 iroda-szociális épülettel.

Az üzemcsarnokba 2 db híddaru került elhelyezésre, mellyel a nagyberendezések gyártása során a nagy tömegű acélszerkezetek emelését is megtudja oldani.

Ezzel a beruházással nő a vállalkozás versenyképessége, továbbá megtarthatott 24 fő munkahelyet és 9 fő új munkahelyet is teremtett.

 

Általános Vállalkozási Műhely Kft.
5000 Szolnok, József A. u. 82.
Tel: +36 56 513 272
Fax: +36 56 373 132
avm@avmkft.hu
www.avmkft.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kivitelező szervezet neve:
Lisznyai Kft. Túrkeve

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ÉARFÜ Közhasznú Nonprofit Kft.
4028 Debrecen, Simonyi út 14.

Sign up and get 50% Discount

Thank you for your interest in our amazing product. Please leave us your email address and we'll send you all the information you need to get started.

 

×