aboutAz 1993-ban az Általános Vállalkozási Műhely Kft.-t alapító magánszemélyek elsődleges célja, hogy az ÁVM név egyet jelentsen a minőséggel és megbízhatósággal. Az alapítók korábbi tevékenységük során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatot szereztek a víz- és szennyvízkezelés technológiai berendezéseinek tervezésében, menedzselésében, ezért kézenfekvő volt, hogy a vállalkozás ugyanezt a piaci területet célozta meg.
Társaságunk kezdettől fogva tevékenységével egyrészt, a környezetvédelmi beruházások során felmerülő gépészeti-, elektromos-, acélszerkezeti gyártást és üzembe helyezést, másrészt a reklámhordozó egységek gyártásával és helyszíni szerelésével az üzemanyagtöltő állomások arculatának kialakítását célozta meg.

Társaságunk jelenleg közel negyven főt foglalkoztat, a műszaki irányítást 7 fő különböző területen jártas mérnök munkatárs végzi. Társaságunk saját vagyona mára többszöröse a kezdeteknek, éves árbevétele közel egy milliárd forint. Ez teszi lehetővé, hogy gyártóbázisunk technológiai fejlődése folyamatos legyen és a magas színvonalat képviselje.

Szervezeti felépítésünket itt tekintheti meg.

A szervezeti és technológiai háttér folyamatos fejlesztése lehetővé tette 1999-ben az ISO 9002, majd 2009-ben újra tanúsított EN ISO 9001-2008 minőségbiztosítási rendszer bevezetését. Az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítvány 2012-ben történt megszerzése és következetes alkalmazása tovább erősítette megrendelőink bizalmát.

Az általunk tervezett szerkezetek a korszerűen felszerelt gyártó műhelyeinkben valósulnak meg, ezáltal lehetőség nyílik az esetleges problémák azonnali kezelésére, hiszen tervezőink közvetlen kapcsolatban állnak a gyártásban dolgozó szakembereinkkel.

Társaságunk fő tevékenységei:

  • Szennyvíztisztító telepeken alkalmazott kotróhidak, rácsok, homokfogók, iszapvíztelenítők, dekantálók berendezéseinek gyártása, szerelése és üzembe helyezése.
  • Árvízvédelmi és egyéb vízkormányzó- és szabályzó létesítmények, szennyvíztisztító telepek zsiliprendszerei valamint kiszolgáló létesítményei, pódiumok, korlátok tervezése gyártása és helyszíni szerelése.
  • Acélszerkezetű épületek, csarnokok, tartályok és tárolók gyártása, helyszíni szerelése.
  • Reklámhordozó egységek gyártása, installálása.
  • Biogáz termelés és felhasználás gépeinek és berendezéseinek tervezése, gyártása, szállítása és szerelése.
  • Szennyvíztisztító telepek fővállalkozásban vagy generál kivitelezésben történő megvalósítása, valamint az alkalmazott gépek, berendezések, műszerek tervezése, gyártása és technológiai szerelése.

Az ÁVM Kft. Magyarországon kívül Németországban, Ausztriában, Bulgáriában, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban is végzi a saját gyártásban készült termékeinek szerelési munkáit, illetve szennyvíztelepek technológiai szerelését.

Generál kivitelezőként a megrendelői igények maradéktalan kielégítésével a jövőben is hozzájárulunk szennyvíztelepek beruházásainak sikeres megvalósításához.

 

 

Lakatos-gépgyártó műhely átadása

aboutAz ÁVM Kft. 50 millió forint uniós támogatást nyert - az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával - a Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

A 101 988 070 forint összköltségvetésű beruházás 2013. február 8-án Szolnokon a Raktár u. 2.sz alatt került átadásra.

Az új telephelyen meglévő raktárépület átalakításával, bővítésével, az alapinfrastruktúra kiépítésével egy 882,5 m2-es lakatos-gépgyártó műhely került kialakításra új 214,35 m2 fedett rakodótérrel és új 106,41 m2 iroda-szociális épülettel.

Az üzemcsarnokba 2 db híddaru került elhelyezésre, mellyel a nagyberendezések gyártása során a nagy tömegű acélszerkezetek emelését is megtudja oldani.

Ezzel a beruházással nő a vállalkozás versenyképessége, továbbá megtarthatott 24 fő munkahelyet és 9 fő új munkahelyet is teremtett.

 

Általános Vállalkozási Műhely Kft.
5000 Szolnok, József A. u. 82.
Tel: +36 56 513 272
Fax: +36 56 373 132
avm@avmkft.hu
www.avmkft.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kivitelező szervezet neve:
Lisznyai Kft. Túrkeve

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ÉARFÜ Közhasznú Nonprofit Kft.
4028 Debrecen, Simonyi út 14.