Az ÁVM Kft. minőségirányítási stratégiájának egyik fontos eleme a Minőségpolitika, melynek megvalósítása biztosítékot nyújt Megrendelőink bizalmának elnyerésére, megtartására és ezen keresztül társaságunk tartós fennmaradására. Kinyilvánítjuk a szennyvíztisztító berendezések tervezési, gyártási és technológiai szerelési tevékenységünk minőségének folyamatos javítása iránti elkötelezettségünket, melyet tevékenységünk meghatározó tényezőjének tekintünk. A minőségirányítási rendszer kifejlesztésével célunk, hogy a tervezési, gyártási és technológiai szerelési tevékenységünket a megrendelői és a minőségi követelmények, valamint a jogszabályok, és a szabvány követelmények betartásával végezzük.

Minőség tanúsítvány - EMT 9001 magyar
Minőség tanúsítvány - EMT 9001 angol
Minőség tanúsítvány - EMT 14001 magyar
Minőség tanúsítvány - EMT 14001 angol
Társaságunk küldetése:

  • Megrendelőink részére, megfelelő magas minőségi követelményeket teljesítő tervezési, gyártási és szerelési tevékenységet végezzünk, és ezzel elégítsük ki Megrendelőink igényeit és elvárásait.
  • Munkánk végzése során megköveteljük alkalmazottainktól a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok és a belső szabályozások követelményeinek betartását.
  • Olyan szerelési rendszereket és anyagokat, alkatrészeket, termékeket alkalmazunk, amelyek a céges megrendelők ipari üzemeiben biztosítja a környezetterhelések alacsony szinten tartását.
  • Folyamatosan figyelemmel kísérjük a gyártás és technológiai szerelés technológiájának, valamint a minőség-ellenőrzés eszközeinek fejlődését, a modern technológiák és szakmai ismeretek adaptálásának lehetőségét.
  • A minőségirányítás alapelveinek alkalmazásával növeljük szervezetünk eredményességét.
  • Tevékenységünk középpontjába állítottuk a megrendelők elégedettségének biztosítását, ezzel együtt a reklamációk lehető legalacsonyabb szinten tartását.
  • Munkánk során törekszünk a hibák megelőzésére, valamint nagy hangsúlyt fordítunk a vállalt határidők betartására.

Működésünk alapelve: Megrendelőink elégedettsége a mi biztonságunk.

Tudatában vagyunk annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő társaság képes megfelelni. Kizárólag alkalmazkodóképességünk segíthet megtartani és bővíteni Megrendelőink körét.

A fenti követelmények teljesítésének érdekében, az ÁVM Kft. vezetése folyamatosan fejleszti munkatársai szakmai tudását, felkészültségét. A társaság vezetése elvárja munkatársaitól, hogy a fenti minőségpolitikát megértsék, elfogadják, és annak szellemében végezzék munkájukat.

A minőségpolitika megvalósítása és tevékenységünk folyamatos fejlesztése érdekében a társaság vezetése minőségcélokat határoz meg és gondoskodik azok végrehajtásáról, rendszeres értékeléséről.

Szolnok, 2003. január 06.

 

 

Vad András
ügyvezető igazgató

Lakatos-gépgyártó műhely átadása

aboutAz ÁVM Kft. 50 millió forint uniós támogatást nyert - az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával - a Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

A 101 988 070 forint összköltségvetésű beruházás 2013. február 8-án Szolnokon a Raktár u. 2.sz alatt került átadásra.

Az új telephelyen meglévő raktárépület átalakításával, bővítésével, az alapinfrastruktúra kiépítésével egy 882,5 m2-es lakatos-gépgyártó műhely került kialakításra új 214,35 m2 fedett rakodótérrel és új 106,41 m2 iroda-szociális épülettel.

Az üzemcsarnokba 2 db híddaru került elhelyezésre, mellyel a nagyberendezések gyártása során a nagy tömegű acélszerkezetek emelését is megtudja oldani.

Ezzel a beruházással nő a vállalkozás versenyképessége, továbbá megtarthatott 24 fő munkahelyet és 9 fő új munkahelyet is teremtett.

 

Általános Vállalkozási Műhely Kft.
5000 Szolnok, József A. u. 82.
Tel: +36 56 513 272
Fax: +36 56 373 132
avm@avmkft.hu
www.avmkft.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kivitelező szervezet neve:
Lisznyai Kft. Túrkeve

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ÉARFÜ Közhasznú Nonprofit Kft.
4028 Debrecen, Simonyi út 14.